Woelmuis gratis nieuws hosting

 1. BrandPost: Young Professionals aan de slag als Business Analist IT bij UWV

  26 aug 2019 ...  
 2. Gescheiden systemen zijn geen IT-beveiligingsoplossing

  26 aug 2019 ...  

  Één systeem voor werktaken en eentje voor de rest werkt bijna niet.

 3. ‘Digitale formulieren van de overheid kunnen beter, makkelijker en overzichtelijker’

  26 aug 2019 ...  

  De overheid kan de gebruiksvriendelijkheid van hun digitale formulieren verbeteren door goed naar burgers te luisteren. Dat stelt de Nationale ombudsman Reinier van Zutphen vandaag in een rapport.

 4. Britse hacker moet ruim een miljoen euro terugbetalen aan zijn cyberslachtoffers

  26 aug 2019 ...  

  Een 27-jarige Britse cybercrimineel moet omgerekend ruim een miljoen euro terugbetalen aan zijn gedupeerden. Het gaat om virtueel geld, dat Grant West had verdiend met zijn acties, aldus de politie van Londen.

 5. Nederlands team verliest finale grootste e-sportstoernooi ter wereld

  25 aug 2019 ...  

  Het Nederlandse e-sportsteam Team Liquid heeft op het – qua prijzengeld – grootste e-sportstoernooi ter wereld net naast de hoofdprijs gegrepen. Het team verloor de finale in het Dota-2 toernooi The International van het Europese team OG, dat het toernooi daarmee voor de tweede keer op rij won en ruim 15,5 miljoen dollar mee naar huis neemt.

 6. Hoe BMW verandert in een techbedrijf: ‘We verkopen straks meer dan alleen auto’s’

  25 aug 2019 ...  

  De volledig zelfrijdende auto is over vijf jaar een feit. Klaus Fröhlich, die de technische ontwikkeling bij BMW leidt, is daarvan overtuigd. ,,In de toekomst wordt BMW nog veel meer een techbedrijf, we gaan meer doen dan auto’s verkopen.”

 7. ‘Medewerkers moesten naar 1000 Siri-opnames per dag luisteren’

  25 aug 2019 ...  

  Door Apple ingehuurde medewerkers die zich bezighielden met de verbetering van Siri moesten per dienst naar ongeveer 1000 opnames luisteren.

 8. Ruimterobot Fedor zweeft nog even rond na mislukte koppeling met ISS

  24 aug 2019 ...  

  Hij moest het boegbeeld worden van Russische ruimtetechnologie, maar voorlopig zweeft robot Fedor nog even in de ruimte. De Russische Sojoez-capsule die onderweg is naar het Internationale Ruimtestation ISS is er vannacht niet in geslaagd aan te koppelen.

 9. Dit zijn de beste speakers met slimme spraakassistent

  24 aug 2019 ...  

  Google Assistant is nu bijna een jaar officieel beschikbaar in Nederland en het aantal slimme speakers met deze dienst en Google Cast neemt gestaag toe. Maar, luisteren ze allemaal even goed, en hoe zit het met de muziekweergave? Wij testten speakers met de spraakassistent van de grote reus uit Silicon Valley.

 10. Van deurbel tot vibrator: maak je hele huis slim

  23 aug 2019 ...  

  Vroeger was niet alles beter, of in elk geval niet smart. Een slimme thermostaat is al in heel wat huizen te vinden, maar er kan meer van analoog naar digitaal. Tech-redacteur Christian Born opent zijn huis voor ons en laat zijn slimme speeltjes zien.