Woelmuis gratis nieuws hosting

 1. 95-jarige oma krijgt gloednieuwe Game Boy toegestuurd nadat oud toestel stukgaat

  27 feb 2020 ...  

  In een Japanse krant is vorige week een hartverwarmend verhaal opgedoken over een 95-jarige Japanse oma die van Nintendo gratis een gloednieuw toestel van de Game Boy toegestuurd kreeg, nadat haar 30 jaar oud model het begaf. Opmerkelijk is dat Nintendo in 2003 stopte met de gameconsoles te produceren.

 2. Dit willen Nederlanders vooral weten over het coronavirus

  27 feb 2020 ...  

  Is het virus al in Nederland, wat zijn de symptomen en hoe bereiden we ons voor? Dat zijn de meestgezochte vragen rondom het coronavirus op Google. We zoeken veel meer naar het coronavirus dan destijds naar het ebolavirus (2015) en de Mexicaanse griep (2009).

 3. De camera van gloednieuwe Galaxy S20 heeft kuren, Samsung belooft oplossing

  27 feb 2020 ...  

  Samsung werkt aan een update van de camera van de Galaxy S20 Ultra. Reviewers merkten dat de autofocus-functie van de telefoon erg traag is. De Zuid-Koreaanse fabrikant belooft beterschap.

 4. Tientallen Nederlanders willen lichaam doneren aan bedrijf in VS: goedkoop alternatief voor uitvaart

  27 feb 2020 ...  

  Tientallen Nederlanders hebben zich bij een commercieel Amerikaans bedrijf gemeld voor donatie van hun lichaam na hun dood. Het zou een goedkoop alternatief vormen voor een uitvaart, maar wat er exact met de lichamen gebeurt, is nog onduidelijk. Dat meldt Nieuwsuur.

 5. Amazon is om, maar Bol.com weigert kindernaziboek te verwijderen: ‘Ze moeten zich doodschamen’

  27 feb 2020 ...  

  Amazon stopt per direct met de verkoop van het zeer omstreden kinderboek van de ter dood veroordeelde antisemiet Julius Streicher. De Amerikaanse webwinkelreus werd de afgelopen dagen overstelpt met woeste reacties uit de joodse gemeenschap en zegt daarnaar te hebben geluisterd. Het Nederlandse Bol.com denkt er niet aan het boek te verwijderen, tot verbazing van experts. ,, Ik kots er letterlijk van. Misschien moeten we maar aangifte doen.”

 6. Van elke euro die muzikanten verdienen, komt 80 cent uit streamingdiensten

  27 feb 2020 ...  

  De Nederlandse muziekindustrie zag in 2019 de omzet flink stijgen. Dat komt vooral door de toenemende inkomsten van streamingsdiensten. Bijna 80 procent van de verdiensten komt uit het online luisteren van muziek. In 2015 was dat de helft.

 7. Nieuwe smartphones van LG, Motorola en Sony: zijn ze jouw geld waard?

  26 feb 2020 ...  

  Uit voorzorg tegen het coronavirus werd het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona dit jaar afgelast, en sommige fabrikanten besloten daaropvolgend niet te wachten met de lancering van hun nieuwste smartphones. We bekijken of de K61, K51S en K41S van LG Electronics, de Sony Xperia 1 II en de Motorola G8 Power ook een aankoop waard zijn.

 8. Delftse studenten ontwikkelen gadget tegen smartphone-verslaving

  26 feb 2020 ...  

  Twee studenten van de TU Delft ontwikkelden de ‘Unpluq’, een apparaatje dat smartphone-verslaving moet tegengaan.

 9. Professioneel gamer mag geen enkele game van EA meer spelen

  26 feb 2020 ...  

  Ophef in de wereld van professionele gamers. Electronic Arts (EA), een van de grootste gamemakers ter wereld, heeft een professionele gamer voorgoed geblokkeerd. Hij mag geen enkele game van EA meer spelen. Niet als professional op grote toernooien, maar ook niet voor de lol in zijn eigen huis. Zijn account wordt geblokkeerd.

 10. Amerikaanse autoriteiten tikken Tesla en Apple op de vingers: Autopilot én afgeleide bestuurder zijn de oorzaak van dodelijke crash met Tesla Model X

  26 feb 2020 ...  

  De Amerikaanse toezichthouder National Transportation Safety Board concludeert in een rapport dat de dodelijke crash met een Tesla Model X in maart 2018 onder meer te wijten is aan een afgeleide bestuurder én beperkingen van de Autopilot. Tesla en Apple, dat de smartphone leverde waardoor de bestuurder is afgeleid, krijgen er in het rapport van langs.