Woelmuis gratis nieuws hosting

 1. ‘Nieuwe optie Google Maps: navigeren via goed verlichte wegen’

  08 dec 2019 ...  

  Google lijkt van plan een nieuwe manier van navigeren toe te voegen aan Google Maps. Gebruikers kunnen er straks voor kiezen om hun route te plannen via goed verlichte wegen, bijvoorbeeld als zij ‘s nachts veilig naar huis willen lopen of omdat zij als automobilist moeite hebben met slecht verlichte wegen.

 2. Nieuwe tv kopen? Hier moet je op letten

  07 dec 2019 ...  

  De komende feest- en vakantiedagen zijn bij uitstek een periode om uren op de bank van films en series te genieten. Liefst natuurlijk op een tv met haarscherp beeld. Waarop moet je letten als je een nieuwe wilt kopen?

 3. Playstation, de kip met de gouden eieren voor Sony

  07 dec 2019 ...  

  De spelcomputer die computerspellen tot allemansvriend in de huiskamer bombardeerde, is 25 jaar. Eigenaar Sony verdiende er miljarden mee. Maar houdt het paradepaardje van Sony het nog 25 jaar vol?

 4. Universiteit vijf keer doelwit DDoS aanval: tentamen afgelast

  06 dec 2019 ...  

  De Radboud Universiteit is de afgelopen twee weken vijf keer het doelwit geweest van een cyberaanval. Het gaat om een zogeheten DDoS-aanval. Een keer kon daardoor zelfs een tentamen niet doorgaan. De laatste aanval in de reeks was vrijdagochtend: toen lag het netwerk bijna een uur plat

 5. 100.000 computers lek als een mandje: YouTuber Sven komt zo abortuskliniek binnen

  06 dec 2019 ...  

  YouTuber Sven van der Meulen heeft een abortuskliniek in verlegenheid gebracht door aan te tonen dat hij gemakkelijk de computer kan binnendringen en bij privégegevens kan. Het lek is inmiddels verholpen, maar staat symbool voor een groter probleem: zo’n 100.000 computers in Nederland kom je zo binnen.

 6. Hoe Google’s ‘simpele laptop’ het klaslokaal veroverde

  06 dec 2019 ...  

  Een uitgeklede laptop. Een internetbrowser met toetsenbord. De reacties op de eerste chromebooks van Google waren in 2011 uiterst negatief. Inmiddels is de ‘simpele’ laptop in zeer veel Nederlandse scholen te vinden.

 7. Madelynn gaf vader twee weken toegang tot haar sociale media en gaat viral met hilarische posts

  06 dec 2019 ...  

  Als je tienerdochter achter je rug ook jongens van haar leeftijd uitnodigt voor een logeerpartijtje is een gepaste straf op zijn plaats, oordeelden ouders Larry en Tawnya Sumpter. Ze stelden hun dochter Madelynn (15) voor de keuze: ofwel een maand zonder smartphone, of papa twee weken lang toegang verlenen tot je sociale mediakanalen.

 8. De beste gratis tools om spionnen te frustreren

  06 dec 2019 ...  

  Er wordt heel wat digitaal gegrasduind door overheden, criminelen en zelfs vrienden of familie. Bescherm jezelf beter en kijk wat er allemaal met je pc gebeurt. In dit artikel vind je enkele gratis tools die je meer zicht geven.

 9. John de Mol: Het zou Facebook sieren om zich neer te leggen bij bitcoin-vonnis

  06 dec 2019 ...  

  Facebook gaat in beroep tegen een vonnis over nepadvertenties voor bitcoinproducten. Het platform kreeg van een rechter in Amsterdam de opdracht om zulke reclames te weren wanneer mediatycoon John de Mol erin voorkomt. Ook moest Facebook aan hem vertellen wie er achter de advertenties zitten. De Mol, die de zaak aangespannen, noemt het ‘tekenend’ dat de techreus in beroep gaat.

 10. Neatgear Nighthawk XR700 Pro Gaming router review

  06 dec 2019 ...  

  Online gamen speelt een steeds grotere rol in de game-wereld en daar hoort natuurlijk een router bij die dat allemaal met gemak aankan. Gaming-routers bestaan al een tijd en zetten groots in op high-end onderdelen. Netgear doet er met de Nighthawk XR700 een schepje bovenop en wij testen het apparaat.